top of page
Admin

Samen groeien met PeopleX door Outsourcing

Bijgewerkt op: 13 nov. 2023

In de complexe wereld van zaken doen, zoeken bedrijven naar manieren om te groeien, kosten te besparen en tegelijkertijd de kwaliteit van hun dienstverlening hoog te houden. Een slimme strategie die steeds meer bedrijven omarmen, is werkzaamheden outsourcen. In dit artikel vertellen we je meer over de voordelen van Outsourcing.

Wat is Outsourcing?

Outsourcing is het proces waarbij u een andere persoon of bedrijf, lokaal of mondiaal, inhuurt om uw bedrijfsactiviteiten uit te voeren. Het is een bedrijfstechniek geworden waarmee kleine en middelgrote organisaties diensten en talenten kunnen inzetten die anders moeilijk te ontwikkelen zouden zijn vanwege budgettaire of arbeidsbeperkingen, of misschien een combinatie van beide. Dat wil zeggen dat u uw bedrijf sneller kunt uitbreiden en wanneer dat nodig is, zonder een grote investering te doen. Het stelt uw bedrijf ook in staat zich te concentreren op de kerncapaciteiten, terwijl de kosten worden verlaagd en de efficiëntie wordt verbeterd met minimale inspanning. De afgelopen tien jaar hebben bedrijfseigenaren zich gerealiseerd dat er talloze redenen zijn waarom organisaties, zowel grote als kleine, verschillende diensten uitbesteden. Het meest voor de hand liggende voordeel blijkt te zijn dat het geld bespaart.

Bij PeopleX begrijpen we de waarde van deze aanpak en bieden we oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf.

Uw succes is onze prioriteit

Bij PeopleX geloven we sterk in samenwerking en partnerschap. Ons voornaamste doel is om bedrijven te helpen slagen in een wereld die voortdurend verandert en

evolueert. We begrijpen uitdagingen en de zorgen die gepaard gaan met outsourcing, en we staan klaar om oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Voorbeelden van werkzaamheden die gemakkelijk via Outsourcing zijn te organiseren zijn Klantenservice (inkomend), Telemarketing (uitgaand), Ontwerp en ontwikkeling van websites, Zoekmachineoptimalisatie en online marketing, Backoffice / Administratieve assistentie, Diensten voor virtuele assistenten, Boekhouding, Personeelsbeheer, Marketing- en verkoopondersteuning.


Een kenmerkende dienst van PeopleX is Recruitment Proces Outsourcing (RPO). Hier gaat Outsourcing nog een paar stappen verder. Een RPO partner is namelijk echt een businesspartner en draagt bij aan de verdere professionalisering van het gehele proces.


Met RPO geef je je recruitmentprocessen echt een upgrade aan kwaliteit, snelheid en kostenefficiënte, omdat het toegang biedt tot een groot netwerk van professionals.” Dit levert een “win-win” situatie op, aldus Brenda, founder van People X. “Organisaties besparen op interne hr en recruitment capaciteit en halen experts in huis.” Door vervolgens dichtbij de business te zijn, ervaar je bijvoorbeeld meteen hoe eventuele opstoppingen in de kandidaatreis op te lossen.


Daarnaast kan PeopleX bijvoorbeeld tijdrovende taken zoals Contracting, Werving,- en Selectie, Coaching, Leren en Onboarding, Employer Branding, Recruitment Marketing, Performance Management en andere HR-dienstverlening te verzorgen. Dit zodat u zich in de praktijk kunt concentreren op wat het bedrijf echt uniek maakt en waarin het uitblinkt.

Kortom het uitbesteden van gedelegeerde taken van uw bedrijfsactiviteiten, maakt het leven voor bedrijfseigenaren een stuk makkelijker. En naast het feit dat u deze verantwoordelijkheden kunt delegeren aan iemand (met mogelijk veel meer specifieke vaardigheden dan uzelf), bespaart u meestal ook geld in vergelijking met het in dienst nemen van iemand om hetzelfde werk te doen – soms tot wel 60%!


Outsourcing is van cruciaal belang voor alle soorten bedrijven. Het stelt iemand in staat om zwakke plekken te monitoren, te ontdekken en uitgaven en behoeften te wijzigen tot het probleem is verholpen. Bovendien biedt het een concurrentievoordeel doordat het een bedrijf in staat stelt een voorsprong te nemen op de concurrentie.

Ontdek de voordelen van Outsourcing via PeopleX

Wilt u meer weten over hoe Outsourcing via PeopleX uw bedrijf kan helpen? Neem contact op met ons ervaren team en ontdek hoe we uw organisatie kunnen ondersteunen op weg naar zakelijk succes in een steeds meer globaliserende wereld. Samen kunnen we bouwen aan een sterke en succesvolle toekomst voor jouw organisatie. We zijn er om u te helpen groeien en succesvol te zijn in deze voortdurend veranderende zakelijke omgeving.





Comments


bottom of page