top of page
Admin

Meerdere Recruitment Experience Designers gezocht!

Bijgewerkt op: 27 feb. 2023

Dé ultieme rol voor iemand die goede kandidaten niet onnodig laat wachten.


Stel je eens voor … dat je een directe bijdrage levert aan het behalen van de strategische doelstellingen voor een bedrijf door te zorgen voor de juiste mensen op de juiste plek. Je kan dit verschil maken door als Recruitment Experience Designer niet alleen op te treden als adviseur en sparringpartner op het gebied van werving en selectie richting management, maar ook door een ambassadeur te zijn voor het bedrijf richting arbeidsmarkt en kandidaten. Je krijgt energie van netwerken en bent actief aanwezig op de arbeidsmarkt, zowel bij fysieke als bij virtuele activiteiten.


Impact creëren doe je bijvoorbeeld door; Een gedegen intake te voeren met management, waarbij je de rol van sparring partner op je neemt; Opmaken van een onderscheidende, wervende en pakkende vacaturetekst; Bepalen van de juiste zoekstrategie en in te zetten middelen, waaronder #LinkedIn en andere (online) #social #media kanalen; Het beoordelen van cv’s en het voeren van selectiegesprekken, samen met management; Onderhandelen en afstemmen van arbeidsvoorwaarden; Meedenken over en uitvoeren van verbeteringen en inzetten van vernieuwende manieren van werving en selectie; En dit alles moet bijdragen aan een goede ‘candidate experience’, want de bedrijven waar #PeopleX voor werkt hebben een naam hoog te houden.


“Heb jij al een ontwerp in gedachten hoe de #candidateexperience idealiter uit ziet? Graag horen we meer over jouw HR en Tech touchpoints, want er wachten enorm veel bedrijven op een goede aanpak.

#RXO Onboarding programma


Op het moment dat je bij ons gaat starten, zullen we je uiteraard ook meenemen in onze visie op Recruitment Experience Outsourcing. Wij hebben namelijk een heel gaaf en exclusief #RXO onboarding programma waar je echt alle kneepjes van het vak nog eens meekrijgt.”


Dus ben jij er klaar voor om de eerste stap te zetten? Neem contact op via info@peoplex.net want wij creëren voor jou ook een geweldige employee experience.

Comments


bottom of page